Yritys

Frosteruksen puutarha on perustettu vuonna 1975. Puutarha on erikoistunut kasvihuonetuotannossaan kesäkukkien tuotantoon. Alkuaikoina puutarhalla oli mittavaa avomaan tuotantoa, mutta nykyään tuotanto on keskittynyt kasvihuoneviljelyyn.

Puutarha myy kesäkukkia suoraan puutarhalta keväisin ja kesäisin. Pallokrysanteemi, jota tuotetaan loppukesästä, menee lähinnä tukkumyyntiin mutta toki sitä voivat ostaa vähittäisasiakkaatkin. Loppukesästä puutarhalle vierailusta toki kannattaa sopia puhelimitse erikseen ja varmistaa että mitä kukkasia on saatavilla.

Puutarha toimittaa myös kesäkukkia tilauksesta tukku asiakkaille. Asiakkaitamme ovat monet pääkaupunkiseudun taimimyymälät ja kukkakaupat. 

Puutarhalla teitä palvelee asiantuntevat myyjät, jotka palvelevat teitä mielellään kukka ostoksissanne. Puutarhalla saa myös itse kerätä kukkansa rauhassa ja suunnitella istutuksiaan ilman kiirettä. Istutuksia varten puutarhalta voi ostaa multaa, lannoitteita sekä joitakin astioita ja itse istutuksen voi tehdä puutarhallamme ja tarvittaessa saat tähänkin asiantuntevaa avustusta.